Raymon van Viegen CFO bij Onguard

09-05-2018 (13:41) - Mensen

Raymon van Viegen is eind april aangesteld als nieuwe CFO bij Onguard, het FinTech-bedrijf dat zich specialiseert in het order to cash-proces. Van Viegen volgt Eri Guci op en gaat zich richten op de procesoptimalisatie binnen de organisatie. De benoeming van Van Viegen moet gezien worden in de context van de internationale groeiambities van Onguard.

 

Bert van der Zwan, CEO bij Onguard: “Raymon van Viegen is een ervaren financieel directeur die de afgelopen jaren bij grote organisaties zijn sporen heeft verdiend. Hij gaat een belangrijke bijdrage leveren aan het verder professionaliseren van ons FinTech-bedrijf." 

 

energie van groei

Raymon van Viegen: “Ik ben blij dat ik deel uitmaak van het directieteam binnen Onguard. Bedrijven helpen groeien en naar een volgend niveau tillen zijn twee uitdagingen waar ik veel energie van krijg en dit is precies waarmee ik aan de slag ga. Onguard is vooruitstrevend veel in beweging. Dit maakt dat ik de stap naar juist deze organisatie heb gezet. De processen binnen Onguard gaan we efficiënter laten verlopen door te automatiseren en af te stemmen op de verschillende afdelingen. Op deze manier ontstaat er voor onze medewerkers ruimte en tijd om zich te focussen op de core business. Dit heeft als gevolg dat we meer inzicht hebben in onze performance en op basis hiervan de juiste beslissingen kunnen nemen om de FinTech-organisatie verder te laten groeien.”