Regisseur Johan Kramer naar Holy Fools

Regisseur Johan Kramer naar Holy Fools

26-10-2021 (15:06) - Mensen

Als maker van zowel commercials als documentaires, vindt Johan Kramer moeiteloos de balans tussen commercie en authenticiteit. De perfecte mix voor zijn nieuwe functie als regisseur bij Holy Fools; een film- en productiemaatschappij voor hi-end commercials en content.
 
Dit icoon binnen de wereld van reclame en commercials staat bekend als een verhalenverteller pur sang, met een voorliefde voor documentaire. Het gevoel van intimiteit, puurheid en originaliteit is kenmerkend voor zijn werk. Johan zoekt altijd naar een unieke vorm om zijn verhaal te vertellen en zodoende zich altijd opnieuw uit te dagen en verder te ontwikkelen.
 

Favoriete voetbalclub

Frank de Kok, partner, omschrijft Johan als iemand met een grote drang om verhalen te vertellen: "Hij laat zich daarbij niet in een hokje stoppen. Zijn films raken altijd en hij weet steeds weer te verrassen. Welk genre het ook heeft. Johan heeft een inspirerende visie en ik kijk er naar uit om samen met hem te werken aan een nieuw avontuur."
 
"Met zijn grote talent, passie en unieke blik zijn we zeer vereerd dat we Johan mogen verwelkomen bij Holy Fools." Mattias Schut, eveneens partner, is ervan overtuigd dat met de komst van Johan, we onze klanten nog breder kunnen bedienen. Johan voegt echt een heel eigen smaak toe. Ook zijn fijne en relativerende persoonlijkheid past goed binnen ons team. Johan’s vraag aan ons "wat is je favoriete voetbalclub?" was daarbij veelzeggend.