Rieback innovatiekoningin van Nederland

23-03-2017 (10:32) - Mensen

Melanie Rieback heeft de jaarlijkse TIM Award voor de meest innovatieve IT-leider van Nederland gewonnen. Rieback is medeoprichter en CEO van Radically Open Security en in die hoedanigheid droeg ze bij aan het transparanter maken van de online securitywereld. De jury wist dit te waarderen.
 
Andere winnaars bij de TIM Awards zijn Picnic (meest innovatieve bedrijf) Triple (IT-vendor) Innovatielab Thialf ( ecosysteem) en Pacmed (New Kids). The Innovation Manager Awards zijn een initiatief van ICT Media en CIO Magazine, bedoeld om innovatieve projecten te belonen en te stimuleren bij zowel leveranciers als afnemers op het gebied van IT. 
 
Het juryrapport liet weinig aan de verbeelding over, Rieback heeft indruk gemaakt: ‘Melanie Rieback steekt op een unieke manier haar nek uit om verandering teweeg te brengen in een belangrijk IT-segment. Ze heeft met haar streven naar meer transparantie een duidelijke agenda voor de lange termijn, waarvan uiteindelijk de gehele sector kan profiteren.’ De winnares werd beloond met een Modular MBA in Business & IT ter waarde van 6.295 euro, aangeboden door Nyenrode Business Universiteit.