Riverbed benoemt Mark Jopling tot Senior Vice President Sales in EMEA

30-10-2018 (11:24) - Mensen

Riverbed heeft Mark Jopling aangesteld als Senior Vice President (SVP) Sales van Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Jopling is in die functie verantwoordelijk voor de nieuwe Riverbed salesstrategie en go-to-market uitvoering in EMEA. 


Jopling gaat ook gaat leidinggeven aan de teams binnen de vijf EMEA-regio’s om bestaande klanten meer bij de organisatie te betrekken, en het is de bedoeling dat hij nieuwe businessmogelijkheden gaat genereren met strategische partners. Jopling rapporteert aan Andy Elder, Senior Vice President en Chief Sales Officer bij Riverbed.


Andy Elder, Senior Vice President en Chief Sales Officer bij Riverbed: “Wereldwijd omarmen onze klanten digital, waarbij ze zich focussen op nieuwe digitale processen en nieuwe digitale businessmodellen. Riverbed heeft vele marktmogelijkheden om klanten in EMEA te ondersteunen in hun digital journey, en dus voegt Mark zich op precies het goede moment bij het bedrijf. Mark’s ervaring met het leidinggeven aan cross-functional klantgerichte teams en zijn diepgaande kennis van de enterprise-markt inclusief de financiële dienstverleningssector maken van hem de ideale leider voor de EMEA-regio.”