Robert Guis zoekt zijn heil in Leiden

12-09-2017 (12:26) - Mensen

Na FHV-BBDO, N=5, TBWA, FCB Amsterdam en Leo Burnett Amsterdam, mag Robert Guis nu ook Van Zessen Klaar (V6K), creatief bureau uit Leiden, aan zijn palmares toevoegen. Per september gaat hij hier aan de slag als Business Director en wordt bij V6K onderdeel van het managementteam.
 

verhuizing

De keuze om reclamehoofdstad Amsterdam te verruilen voor Leiden is een bewuste, zegt Guis: ‘Leiden is bekend als studentenstad, maar is inmiddels ook de stad van technologische innovatie. Dat voel je overal om je heen. Dit is de ideale voedingsbodem voor een creatief bureau met ambitie.’ Zo gooit hij de deur in Amsterdam na twintig jaar achter zich dicht. 
 

toekomstmuziek

Guis noemt V6K een lean&mean bureau: ‘Deze bureaus hebben naar mijn mening de toekomst. De lijnen met klanten zijn kort, de teams flexibel en de betrokkenheid is groot. Binnen V6K heerst een ondernemende bureaumentaliteit die mij erg aanspreekt.’ In het afgelopen jaar groeide het bureau in door naar een team van twaalf mensen. Naast Robert Guis versterkte V6K zich eerder dit jaar al met Marjolein Bolk (voorheen Marketing Director Clear Channel Nederland) en Suzan van Dijk (voorheen Senior Designer bij Smidswater).