Roland Teerenstra managing director OMD Nederland

03-07-2017 (19:36) - Mensen

Omnicom Media Group Nederland stelt Roland Teerenstra aan als Managing Director OMD Nederland. De aanstelling is voorafgegaan door een searchtraject verzorgd door Result Recruitment.
 
Teerenstra komt van Dentsu Aegis waar hij verantwoordelijk is voor het Digitale label Isobar, hiervoor was hij Managing Director van Vizeum.
 
cultuurbouwer
Patrick Molleman, CEO Omnicom Media Group Nederland: “De afgelopen jaren heeft Roland aangetoond dat hij een sterke leider is. Naast zijn toonaangevend track record in de digitale wereld, zowel in media als in creatie, is Roland zeer klantgedreven en een sterke cultuurbouwer. We zijn overtuigd dat OMD Nederland, met Roland aan het roer, de komende jaren haar leidende positie kan verstevigen en uitbouwen.”
 
visie
Roland Teerenstra, “OMD is voor mij altijd één van de top bureaus op de Nederlandse markt, dus ik kijk er ontzettend naar uit om hier aan de slag te gaan. De visie op gebied van data, technologie en content onder één dak is iets dat mij enorm aanspreekt en ik denk dat ik daar met mijn digitale achtergrond veel aan kan bijdragen.”