Sabine de Lucht en Roos Eversdijk nieuw bij Contenbureau

07-06-2018 (09:59) - Mensen

Het team van Contentbureau is twee krachten sterker: Sabine de Lucht en Roos Eversdijk gaan aan de slag als Content Creator.


Els Lissenberg, teamleider van Contentbureau: “Klanten zijn meer en meer op zoek naar kwalitatieve en onderscheidende content en daarbij het gaat het allang niet alleen meer om de juiste tekst voor het juiste kanaal. Daarom breiden we ons team stap voor stap uit met diverse cross-mediale expertises om alles wat onder een goede contentmarketingstrategie valt aan te kunnen bieden. Dat betekent dat je bij ons terecht kunt voor alles van concept tot creatie en distributie. Wij maken kalenders, vullen die met hoogwaardige content, zoals persberichten, whitepapers, blogs, landingspagina’s en socialmediaposts. En distribueren naar de juiste kanalen. Uiteraard monitoren en rapporteren we ook regelmatig over de resultaten om zo het optimale uit de klant te halen. Je kunt je voorstellen dat al deze activiteiten veel creativiteit en kennis vereisen. We zijn dan ook enorm blij dat Sabine en Roos ons team komen versterken.”

 

storytelling

Sabine: “Ik ben een echte storyteller en geniet ervan om persoonlijke verhalen te schrijven en mensen, bedrijven, organisaties en ideeën een platform te geven. Wat mij aanspreekt aan werken bij Contentbureau is dat het startpunt altijd goede content is. En dat je in een hecht team mooie en aansprekende producties maakt. Ik vind het een uitdaging om ingewikkelde onderwerpen begrijpelijk op te schrijven, en haal plezier uit brainstormen voor merken als Honeywell en het samenstellen van een pakkende contentmarketingstrategie.”

kritisch

Roos: “Ik heb een kritische blik als het gaat om tekst en beeld en zoek daarom altijd naar een creatieve insteek. Uiteindelijk is het verhaal dat wat telt. Die visie kan ik nu kwijt in mijn baan als Content Creator. En dat ook nog eens in een fijn team met een hoop andere taal- en contentfanaten.”