SAN benoemt twee nieuwe bestuursleden

19-09-2017 (14:39) - Mensen

Caroline van Turennout (Zeeman) en Robbert de Vreede (Unilever Benelux) treden beiden toe tot het bestuur van de SAN | Stichting Adverteerdersjury Nederland. Zij volgen de afgetreden bestuursleden Paul Geraeds (Bakker.com) en Aline van Keulen (KPN) op. 


Caroline is in het dagelijks leven Manager Marketing & Communicatie bij Zeeman en brengt een jarenlange ervaring mee als marketing & communicatie specialist in de retail branche. Caroline van Turennout: “Ik hoefde niet lang na te denken toen ik werd gevraagd voor het SAN-bestuur. Ik ben al jarenlang actief als jurylid bij de SAN omdat het heel interessant is en leuk om te doen. Ik kijk er naar uit om nu vanuit het bestuur bij te dragen aan het vieren van het beste werk in ons vak.”


Robbert brengt de SAN, vanuit zijn huidige positie als Vice President Foods & digital transformation bij Unilever Benelux, zijn ruime kennis op het gebied van Fast Moving. Robbert de Vreede: “Ik kijk er naar uit om na 8 jaar buitenland weer bij de SAN toe te treden en daar een bijdrage te leveren aan het marketing en communicatie vak in Nederland.”


Beiden hebben vele jaren aan de SAN jury deelgenomen, zowel als jurylid als in de rol van juryvoorzitter.


29e SAN seizoen

Begin november ontvangen alle relaties informatie over het 29ste SAN seizoen en over reserveren en inzenden van campagnes voor het SAN Jaarboek 2017.