Sander Emmering weg bij Warner Brothers

07-06-2018 (15:59) - Mensen

Sander Emmering, Managing Director van Warner Bros. International Television Production (WBITVP) Nederland, zal na bijna 15 jaar bij het bedrijf vertrekken. Dit is vandaag bekend gemaakt door Ronald Goes, Executive Vice President and Head of WBITVP. 


Ronald Goes
: Ik ken Sander als een slimme en creatieve programmamaker en het is een plezier geweest om al die jaren met hem te werken, ook al voordat Eyeworks onderdeel werd van Warner Bros. Wij zijn hem zeer dankbaar voor de bijdrage die hij heeft geleverd aan ons succes, en voor het bedrijf dat hij heeft opgebouwd. En wij wensen hem het allerbeste met zijn toekomstige uitdagingen.” 


Over zijn periode bij het bedrijf zegt Emmering: “Het zijn 15 fantastische jaren geweest bij Warner Bros. en Eyeworks, maar er komt een punt dat je op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. En ik verlaat het bedrijf op een mooi moment, met een lange lijst van bekende en nieuwe programma’s in productie en ontwikkeling en met een uitstekend team dat prima kan inspelen op de huidige dynamische marktomstandigheden. Ik heb nog niet bepaald wat mijn volgende stap gaat worden. Maar de komende periode is er voldoende tijd om dit te gaan bepalen. En die toekomst zal zeker binnen de media en televisie-industrie liggen.“

Sander Emmering vertrekt per 1 september van dit jaar.