Sascha Becker Communicatieman van het Jaar 2020

Sascha Becker Communicatieman van het Jaar 2020

16-06-2020 (14:25) - Mensen

Sascha Becker, Head of Strategy van het Amsterdamse bureau PROOF, is verkozen tot Communicatieman van het Jaar 2020. Becker heeft de prijs gewonnen voor de succesvolle inzet van zijn methodiek van de ‘Employee journey’.
 
‘Sascha heeft zijn methodiek van de ‘Employee journey’ bij uiteenlopende organisaties in binnen- en buitenland toegepast met zeer aansprekende resultaten die aantoonbaar bijdragen aan de organisatiedoelstellingen’, laat juryvoorzitter Noud Bex weten. ‘Daarmee heeft hij niet alleen een brug geslagen tussen communicatie en HR, maar ook het belang van communicatie bij tal van bestuurders nadrukkelijk weten aan te tonen’.
 
Becker is verguld met de prijs: ‘Ik ben super blij met deze erkenning. De employee journey staat namelijk nog steeds in de kinderschoenen. En ik doe er, samen met mijn collega’s en onze klanten, echt alles aan om ervoor te zorgen dat communicatie met medewerkers (dus ook leidinggevenden) een veel strategischer invulling krijgt. Employee alignment hoort wat mij betreft op de agenda te staan van de directie, van Communicatie en van HR. En structureel werken aan een sterke employee journey is iets dat overal kan; in elke organisatie. Echte waardecreatie begint bij de juiste aandacht voor medewerkers’.