Sebastiaan Elsholz nieuwe managing partner OAK

10-07-2019 (09:58) - Mensen

Oak heeft een nieuwe managing partner: Sebastiaan Elsholz (40). Samen met managing partner Jurjen van den Broek vormt Elsholz sinds 1 juli het managementteam van het bureau dat bedrijven helpt online organisch te groeien. 
 
Hiervoor werkte Elsholz bij Praxis als manager digital marketing en sales. In zijn nieuwe functie gaat hij mede zorgdragen voor de verdere groei van het bedrijf. OAK werd in januari 2019 opgericht als onderdeel van de NEWCRAFT Group en heeft inmiddels 45 medewerkers.  

Enorme kansen

Elsholz over zijn nieuwe functie: ‘Veel bedrijven doen nog altijd veel te weinig met organische groei; tijd en budget gaan vooral naar advertising. Als er al op organische groei wordt ingezet, dan beperkt zich dat vaak tot SEO, terwijl organische groei veel breder gaat dan Google alleen. Er liggen enorme kansen in andere kanalen, zoals Youtube en marketplaces als Amazon of Bol.com. Ik heb er heel veel zin in om met OAK onze opdrachtgevers te helpen hun zichtbaarheid te vergroten en daarmee hun sales te laten toenemen.’