Sil Geurtsen benoemd tot Hoofd Programma Ontwikkeling EndemolShine Nederland

Sil Geurtsen benoemd tot Hoofd Programma Ontwikkeling EndemolShine Nederland

15-09-2020 (17:02) - Mensen

EndemolShine Nederland heeft Sil Geurtsen benoemd tot Hoofd Programma Ontwikkeling. Hij wordt samen met zijn creatieve team verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van nieuwe formats en ondersteunt hij de producenten bij het doorontwikkelen van bestaande formats.
 
Geurtsen rapporteert in zijn nieuwe functie aan Rob van der Vleugel, Producent Non Scripted EndemolShine Nederland. Hij kwam in 2017 in dienst bij EndemolShine Nederland. Daarvoor ontwikkelde hij vier jaar lang formats voor Talpa. Bij EndemolShine begon hij op de creatieve afdeling als programma ontwikkelaar en werkte hij onder andere aan The Talent Project, De Weg Naar Het Miljoen en The Biggest Quiz. In 2018 werd hij voor tien maanden gedetacheerd aan de creatieve afdeling van EndemolShine North America.
 
Rob van der Vleugel: ‘Sil is een enorme aanwinst voor het team en onze organisatie. Zijn uitstekende kennis over wat er speelt in de internationaal markt, zijn expertise in het doorontwikkelen van ideeën tot formats en zijn uitgebreide creatieve netwerk, zowel nationaal als internationaal, maakt hem tot de juiste persoon op de juiste plek’.