Soda studio benoemt Flin Nortier tot partner

Soda studio benoemt Flin Nortier tot partner

06-05-2021 (16:10) - Mensen

Flin Nortier is benoemd tot partner van digital productdesign bureau Soda. Nortier is al ruim acht jaar betrokken bij Soda, onderdeel van het Amsterdamse bureau collectief MakerStreet. Nu de oorspronkelijke partners Evan Gelders en Jasper Olieroock hun focus volledig hebben gelegd op MakerStreet, is het aan Flin Nortier om Soda als design bureau verder te ontwikkelen, het team te leiden en zich over sales en marketing te ontfermen.
 
Flin Nortier wil Soda naar het volgende niveau brengen door steeds verder de kloof tussen mens en business te verkleinen, bijvoorbeeld door meer impact te maken in het voortraject van projecten door samen met klanten de strategische basis van het product te leggen en de geïntegreerde samenwerking met techniek verder te versterken.
 

Ervaring

Flin Nortier maakte bij Soda een snelle groei door van User Experience Designer, naar Lead User Experience Designer en vervolgens naar Managing UX Director. Nortier heeft met deze functies ervaring opgedaan met alle aspecten van het runnen en laten groeien van een ambitieus design bureau. Zo ontwikkelde hij de bureaustrategie en professionaliseerde hij de organisatie onder andere door het structureren van rolverdelingen en ontwikkelen van onboarding- en trainingsprogramma’s.