Stéphane Labrousse wordt Country Head Benelux bij Sony

21-02-2019 (14:01) - Mensen

Sony Electronics Benelux kondigt vandaag de benoeming aan van Stéphane Labrousse als Country Head Benelux. Hij zal vanaf 1 april 2019 de werkzaamheden van zijn voorganger Barend Ezechiels overnemen, die zelf de operatie van Sony UK en Ierland op zich gaat nemen.


'Dankzij zijn sterke toewijding heeft Barend Ezechiels geweldige resultaten geboekt voor Sony Benelux. Wij willen hem hartelijk bedanken voor zijn uitstekende werk in de afgelopen acht jaar', zegt Rick Londema, Senior Vice President Consumer Sales bij Sony Europe.


ideale leider

'Wij zijn ervan overtuigd dat Sony Benelux onder leiding van Stéphane Labrousse een mooie toekomst tegemoet gaat. Met zijn ervaring in de elektronicabranche zien wij in hem die ideale leider die in staat is de groei van Sony in de Benelux voort te zetten', aldus Londema. 


Labrousse brengt meer dan 20 jaar Sony-ervaring met zich mee, zowel uit de professional business als consumentelektronica. Hij begon zijn Sony-carrière in 1995 en heeft diverse strategische rollen vervult op Pan-Europees en nationaal niveau.