Steve Johnsen naar ANTFOOD Amsterdam

05-04-2018 (13:06) - Mensen

Creative audio studio Antfood in Amsterdam heeft Steve Johnsen (39) aangetrokken. Johnsen heeft bij MassiveMusic gewerkt en was de afgelopen periode actief als freelance music en marketing consultant. Ook begon hij zijn eigen muzieklabel en werkte hij als adviseur op het gebied muziekactivaties.  


Pedro Botsaris, creative director en partner van Antfood Amsterdam: ‘We zijn blij dat Steve ons komt versterken. Hij brengt veel ervaring en kennis mee. Deze zetten we in om onze klanten nog beter te kunnen bedienen en te bouwen aan de Europese hub van Antfood.’ 


Steve Johnsen
: ‘Ik ga mij de komende tijd toeleggen op het ontwikkelen van het merk en het aanbieden van onze muziekservices. Ik kijk uit naar de samenwerkingen op projecten die zowel auditief als creatief het verschil maken’. 


internationale speler

Deze week al gaat Steve aan de slag en het team van Antfood versterken als Executive Producer. Creative audio studio Antfood is sinds eind vorig jaar met kantoor en studio gevestigd in The Wheelhouse in Amsterdam en is van oorsprong Amerikaans. Ze bestaan dit jaar 10-jarig en ze zitten in New York, São Paulo en Amsterdam. Klanten zijn Apple, Facebook, Google, Mitsubishi en Emirates.