Susanne Stolwijk eindverantwoordelijk voor Twitter NL team binnen BrandDeli

26-09-2017 (18:22) - Mensen

Susanne Stolwijk is aangesteld als eindverantwoordelijke voor het Twitter NL team binnen BrandDeli. Sinds een aantal maanden is Susanne achter de schermen al actief in deze rol. In 2013 is zij bij Twitter gestart als achtereenvolgens accountmanager en account director. Vanaf heden zal zij aan het hoofd staan van een vijfkoppig salesteam, dat onderdeel is van mediabedrijf BrandDeli.  


In januari 2017 kondigden Twitter en BrandDeli aan dat BrandDeli de officiële Nederlandse salespartner van Twitter werd. Om de kennis te behouden en de goede samenwerking met de bestaande relaties en klanten te continueren, trad een een deel van het salesteam van Twitter in dienst bij BrandDeli.


next steps maken

Klaartje Kuypers, COO bij BrandDeli: ‘Met Susanne’s jarenlange ervaring en kennis van het Twitterplatform en de Twitter-organisatie is zij de aangewezen persoon om met het team de next steps te gaan maken. We hebben er alle vertrouwen in dat met de aanstelling van Susanne de samenwerking met de bestaande Twitter-relaties in de Nederlandse markt alleen maar verder kan worden versterkt’.

 

Barry Collins, Twitter’s Head of Global Resellers at Twitter: ‘Susanne brengt een schat aan ervaring mee naar het BrandDeli-team en wij zijn blij om te zien hoe het team groeit en vele successen boekt in de Nederlandse markt. BrandDeli blijft sterk doorgroeien, door innovatieve oplossingen te bieden, gecombineerd met een uitstekende servicegerichtheid, aan Twitter-adverteerders in Nederland.’


video

Susanne Stolwijk: ‘Ik ben ervan overtuigd dat Twitter in 2017 en de verdere toekomst een belangrijke rol blijft spelen om merken succesvol in contact te laten komen met hun doelgroepen. De komende periode zal onze focus liggen op het live en video-aspect. Wij voorzien hier de grootste groeimogelijkheden voor onze relaties’.