Teamuitbreiding bureau Hibou

Teamuitbreiding bureau Hibou

22-07-2021 (13:00) - Mensen

Het datagedreven PR-bureau Hibou breidt uit met drie ervaren krachten. Sheena Hartlooper (33) is begonnen als social media en influencer marketing consultant, Karlijn Renzenbrink (47) als senior PR consultant. Peter Westhof (60) sluit aan als content specialist.
 
Sheena Hartlooper werkte bij mediabureau UM als digital campaign manager en maakte vanuit daar de overstap naar social media advertising consultant bij Publicis Groupe label Performics. Vervolgens werkte ze bij MSL (ook Publicis Groupe) op PR, social mediastrategie, copywriting en social media advertising. Sheena over haar overstap naar Hibou: “Ik geloof in de propositie van PR met de ondersteuning van social data-analyse. Daarmee leer je veel over de perceptie van je merk, wat weer tot effectieve campagnes leidt.”
 
Karlijn Renzenbrink werkte als zelfstandig PR adviseur voor uiteenlopende merken in de duurzaamheids- en foodsector. Ook was ze interim consultant bij onder andere een innovatieve energieleverancier en een wereldwijde scale-up voor niche streamingsdiensten betrokken. Karlijn: “De visie van Hibou op PR, met data-analyse als basis van de strategie spreekt mij erg aan. Een verfrissende, vernieuwende aanpak van het PR vak.”
 
Peter Westhof is al sinds 2001 actief als financieel journalist en redacteur. Na zijn studies Nederlands en journalistiek heeft Peter voor De Financiële Telegraaf en diverse andere financiële media gewerkt. Zijn overstap naar Hibou ziet hij als een mooie kans. “Naast de interessante aanpak en het diverse klantenbestand kijk ik er naar uit met de ervaren mensen van Hibou te werken in een zeer energieke omgeving.”