Techtalenten nieuw in VIVA400: topvrouwen bundelen krachten

03-10-2018 (10:20) - Mensen

400 inspirerende, ambitieuze en succesvolle vrouwen strijden in zes categorieën om een felbegeerde VIVA400-award: Creatieven, Knappe Koppen, Wereldverbeteraars, Krachtpatsers, Zakenwonders en – nieuw – Techtalenten. Er kan tot 6 november gestemd worden.


Het publiek kan tot en met 6 november via VIVA400.nl stemmen op hun favoriet. Op basis van de top 5 publieksuitslag kiest de deskundige all female jury per categorie een winnaar. De zes winnaars worden bekendgemaakt tijdens de feestelijke VIVA400-awardshow op 15 november in het Krasnapolsky Hotel in Amsterdam. Daarnaast wordt de VIVA400 Visionista-award uitgereikt aan het grootste aanstormend talent en de publieksprijs aan de VIVA400-vrouw die de meeste stemmen heeft gekregen.

 

uitblinken

VIVA400 wil hèt platform zijn voor ambitieuze en ondernemende jonge vrouwen. Vrouwen die inspireren door wie ze zijn en uitblinken in wat ze doen. Het blijkt dat vrouwen in groten getale door elkaar aangedragen worden, meer nog dan tien jaar geleden. Een belangrijke doelstelling van VIVA400 is het creëren van een netwerk van ambitieuze en succesvolle vrouwen. 


De winnaressen van vorig jaar waren plussize topmodel Danielle van Grondelle, onderzoeker VUmc Maria Themeli, self defense expert Synthia Stoffer, digital en online expert van Kenniscentrum Seksualiteit Rutgers Lotte Rensen, en founder & director van Most Wanted Danique Bossers.