Terry Aurik benoemd tot CEO Voiceworks

21-11-2018 (12:40) - Mensen

Voiceworks, één van Nederlands grootste aanbieders van geïntegreerde communicatieoplossingen voor de zakelijke markt, stelt Terry Aurik per 21 november aan als nieuwe CEO in Nederland. Aurik (50), voorheen CCO van het bedrijf, neemt met deze benoeming het stokje over van Stijn Nijhuis en Koen van Geffen, die binnen de overkoepelende holding Within Reach een boardfunctie gaan vervullen.


Voiceworks bedient met behulp van ruim 200 resellerpartners een groot deel van de Nederlandse mkb-markt op het gebied van zakelijke communicatie en samenwerkingsoplossingen. Aurik is al ruim vier jaar actief bij Voiceworks en heeft als Chief Commercial Officer een belangrijke rol gespeeld in het verbreden en verdiepen van het partnerkanaal. Mede hierdoor is de omzet van Voiceworks in korte tijd substantieel gegroeid, wat is erkend met onder meer de Deloitte Technology Fast50 Most Sustainable Award voor duurzame groei.


resellerkanaal

Met de benoeming tot CEO ziet Aurik kansen om de koers van Voiceworks verder richting te geven. “Door de substantiële groei van de afgelopen jaren laat Voiceworks zien een stabiele partij te zijn met veel innovatiekracht. Inmiddels zijn we dankzij ons indirecte businessmodel, bestaande uit een landelijk dekkend resellerkanaal, dan ook uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de zakelijke telecom en ICT-markt“, aldus Aurik. Ze vervolgt: „De recente krachtenbundelingen binnen de nieuwe Within Reach Holding biedt Voiceworks de kans om die groei te versnellen en te blijven innoveren om extra waarde toe te voegen aan onze partners. Zo blijven we up to speed in de snel veranderende telecommarkt en kunnen onze resellers samen met ons doorgroeien.”

 

Boardfuncties

De benoeming van Aurik als nieuwe CEO van Voiceworks volgt op de recente investering van private equity-huis Waterland in WRG, de groep waaronder ook Voiceworks valt. Door de toetreding van Waterland is de nieuwe holding Within Reach ontstaan. De huidige CEO’s en oprichters van Voiceworks, Stijn Nijhuis en Koen van Geffen gaan binnen deze nieuwe holding beiden een functie in de board vervullen. Stijn Nijhuis zal samen met Ralf Ebbinghaus van Swyx, één van de andere bedrijven binnen Within Reach, de functie van CEO gaan bekleden. Koen van Geffen gaat samen met Martin Claßen van Swyx in de overkoepelende holding aan de slag als CTO. Stijn Nijhuis en Koen van Geffen blijven beide actief als aandeelhouder binnen de nieuwe Within Reach combinatie.