Terug van weggeweest: prijs voor Jong-Marketeer 2018

06-04-2018 (08:59) - Mensen

De prijs voor Jong-Marketeer is vele jaren een standaardonderdeel van DeMeter geweest. Vanaf nu is het opnieuw mogelijk om jouw collega’s, vrienden, helden en aanstormend talent in marketing te nomineren.


Op 24 mei viert Demeter het 25-jarig bestaan met het  event Future = now, the past is important. De vakjury beoordeelt voorafgaand aan dit event alle inzendingen en kiest de top 3. De top 3-selectie presenteert zijn/haar case tijdens het event, waarna de winnaar direct op 24 mei wordt bekendgemaakt.  De winnaar van de prijs van de Jong- Marketeer wordt meegenomen in communicatie van DeMeter. Onder andere een publicatie in FONK-magazine staat op het programma. En je wint samen met je team van maximaal 6 personen een uitje naar een escaperoom. 


inschrijven

Ben je jonger dan 35 jaar en heb jij en/of je team (maximaal 6 personen) iets uitzonderlijks gedaan op het gebied van bijvoorbeeld direct marketing, dialoogmarketing, contentmarketing, marketing automation, social marketing, e-mailmarketing of online marketing? Of ken jij iemand die hiervoor in aanmerking komt? Meld jezelf of iemand anders dan aan voor Jong-Marketeer 2018! Voor meer informatie en inschrijven, klik hier.