Timo Weda algemeen directeur Creative Marketing Group (CMG)

13-07-2018 (10:22) - Mensen

De 41-jarige directeur/eigenaar van het creatieve bureau WEDA Design & Advertising uit Leeuwarden, krijgt de dagelijkse leiding over Creative Marketing Group, dat eveneens in de Friese hoofdstad gevestigd is. WEDA gaat deel uitmaken van CMG, dat daarmee haar positie als een van de grootste onafhankelijke bureaugroepen van Nederland versterkt.


CMG bestaat uit een groep zelfstandige opererende marketingbedrijven: communicatiebureau BigID, CoolMinds Internet & VR, Network Operations, Crossover Consultancy lead management en KVN Young Creatives. De groep biedt werkgelegenheid aan circa 90 professionals, 150 agents en 50 studenten in één grote marketingcommunity.


WEDA BigID

Hoewel de bureaus binnen de groep elkaar aanvullen met verschillende marketingspecialismen, blijft WEDA een zelfstandig bureau. De medewerkers van WEDA bundelen hun krachten met het team van BigID en zullen verder gaan als WEDA BigID. 

Timo Weda: “Onze klanten vragen om marketingoplossingen op het kruispunt van creativiteit, technologie én uitvoering. Met gebruik van andere media en kanalen. Door de samenwerking met CMG zien we nog meer kans om in de breedte en de diepte het verschil te maken. En vorm te geven aan onze groei.”


Verrijking

“We geloven in specialisten die ieder vanuit hun eigen perspectief kunnen bijdragen aan een oplossing. De expertise van WEDA op het vlak van merkidentiteiten is een verrijking van ons portfolio”, aldus WEDA BigID partner Peter Renema.

 
De bureaus zijn lokaal en (inter)nationaal actief voor opdrachtgevers zoals onder andere ING, De Friesland Zorgverzekeraar, Alliade, Provinsje Fryslân, Stertil, Travelcard, Maars, Thialf en FrieslandCampina.