Vacature Via Ginny in een fris jasje

20-11-2017 (11:06) - Mensen

Velen die in de creatieve branche een nieuwe baan of collega zoeken, hebben weleens gebruik gemaakt van Vacature Via Ginny. De huisstijl van de vacaturewebsite, die ooit begon als Facebook-pagina en inmiddels is uitgegroeid tot een carrièreplatform, is in een nieuw jasje gestoken.


video kanaal

Naast dat werkgevers vacatures op de website kunnen plaatsen, zijn er twee ools bijgekomen. Een freelance prikbord waar werkgevers een oproep kunnen plaatsen en een profielfunctie voor werkzoekenden. De website heeft sinds kort ook haar eigen YouTube-kanaal: VVG TV. De video’s die hierop staan zijn in totaal goed voor ruim 43.000 weergaven. 


over Vacature Via Ginny

Vacature Via Ginny doorbreekt het stoffige imago van de arbeidsmarkt middels een website en diverse social media kanalen met vacatures in de creatieve branche en daarbuiten. Dit kan variëren van marketing manager bij een tof platenlabel tot projectmanager bij een scheikundig museum. Naast het overzichtelijk maken van vacatures, kan Vacature Via Ginny voor werkgevers ook specifiek op zoek gaan naar een geschikte kandidaat. Recruitment dus.

.