Van Luyken verwelkomt nieuwe communicatieprofessionals

02-03-2021 (10:44) - Mensen

Van Luyken neemt drie nieuwe communicatieprofessionals aan. Vera de Witte, associate partner, gaat een samen­werking aan met Van Luyken op het gebied van communicatie­strategie. Maaike Vissink start als manager van De Trainingsstudio, onderdeel van Van Luyken voor onder meer presentatie-, media- en crisis­communicatie­trainingen, en Danielle van Beem is office manager en PA.

Youssef Eddini, managing partner bij Van Luyken: "We zijn er trots op dat ons bureau vorig jaar is uitgeroepen tot het beste communicatie­adviesbureau van Nederland in de categorie product­leiderschap en dat we in de algemene lijst in de top 3 staan van beste bureaus van Nederland."
 
De komst van Vera de Witte betekent met name een versterking van de strategische kracht. Met acht publicaties over communicatie op haar naam en ruim 20 jaar ervaring op het gebied van strategie, beleid en overheids­communicatie zal Vera vooral bijdragen aan de verdieping van de theoretische kennis van het bureau. Maaike Vissink focust zich binnen haar functie op de positionering van De Trainingsstudio. Vissink was hiervoor onder meer acht jaar werkzaam bij Frankwatching. Danielle van Beem versterkt Van Luyken met haar ruime werk­ervaring bij communicatie­bureaus.