Vermolen aan hoofd business development Dentsu Aegis Network Benelux

17-07-2018 (11:39) - Mensen

Per 1 september begint Melanie Vermolen als Business Development Director voor Dentsu Aegis Network Benelux. Michael Nederlof volgt haar per direct op als Managing Director van Vizeum Nederland, onderdeel van het Dentsu Aegis Network. 


Vermolen: “Deze stap sluit aan op de behoefte van onze klanten. We hebben gezien dat zo’n overkoepelende rol in andere landen succesvol is. Ik kijk er dan ook naar uit om de samenwerking tussen Nederland en België verder te versterken en om voor meerdere bureaus binnen Dentsu Aegis Network te werken."


Als Business Development Director Benelux wordt Melanie verantwoordelijk voor de verdere inrichting van klantteams op Benelux-niveau, het leiden en begeleiden van media-pitches voor de Benelux en het binnenhalen van nieuwe klanten. 

 

wereldwijd netwerk

Michael Nederlof: “Ik heb heel veel zin om na lange tijd weer in Amsterdam te gaan wonen en werken. Melanie laat Vizeum in Nederland achter als een van onze sterkste bureaus in het wereldwijde Vizeum netwerk met een groot aantal mooie merken als klant. De ambitie is om behalve een fantastisch mediabureau te zijn, ook steeds meer als innovatieve business partner samen te werken met onze klanten.”


In zijn nieuwe rol maakt Michael deel uit van het Management Team van Dentsu Aegis Network. De komende weken dragen Melanie en Michael samen zorg voor de overdracht richting klanten en medewerkers.