Vier nieuwe teamleden bij Robot Kittens

Vier nieuwe teamleden bij Robot Kittens

29-03-2021 (17:57) - Mensen

Creative tech-agency Robot Kittens breidt zijn team uit met vier nieuwe teamleden. Luuk Ehmer (27), Benjamin Dryden (33), Ruben Kuiper (32) en Federico Barriola (31). “Door de toenemende vraag uit de markt voor digitale producten, is Robot Kittens flink gegroeid en zijn we blij dat we deze vier toppers ons team zijn komen versterken”, zegt Tijmen Mulder co-founder Robot Kittens.
 
Luuk is gestart als projectmanager. Tot voor kort was hij projectmanager bij Wayne Parker Kent en Product Owner B2B bij Mediahuis. Luuk: “Robot Kittens is een club nerds, my kind of people, die hele toffe dingen doen! Na twee gesprekken en wat biertjes met Didi, Tijmen en Niels wist ik dat dit precies iets voor mij is! Vooral de passie, en het motto om vooral te doen wat leuk en uitdagend is: het onmogelijke mogelijk maken.”

Ruben is gestart als creative developer. Hiervoor was hij UX Designer/Researcher en Front-end developer bij Just Brands en UX-lead voor redesign van vijf webshops in samenwerking met AKQA. Ruben: “Tot nu toe is Robot Kittens de juiste keuze geweest. Na drie jaar aan klantzijde te hebben gewerkt, wil ik graag meer ervaring opdoen aan de bureaukant en mijn development-skills nog beter te maken. En dat in een omgeving waar iedereen het beste uit zichzelf wil halen!”
 
Benjamin komt uit Nieuw-Zeeland is ook creative developer. Hiervoor was hij frontend developer bij Adventure Club in Amsterdam en software engineer bij Finalist in Rotterdam. Benjamin: “Ik heb voor Robot Kittens gekozen vanwege de creatieve projecten en de gezellige teamcultuur. Tot nu toe ben ik er dol op!”
 
Federico komt uit Uruguay en is gestart als creative developer. Hiervoor was hij full stack developer bij Ligo Amsterdam en freelance developer. Federico: “In ons eerste gesprek ervaarde ik direct dat Tijmen iemand is die een enorme passie heeft in zijn werk en een prettige energie heeft, dat hij ook op het team weerspiegeld. Ik ben ontzettend blij dat ik kon kiezen voor een fijne plek om te werken en te groeien.”
 

V.l.n.r. Ruben Kuiper (online), Luuk Ehmer (midden IRL), Federico Barriola (online) en Benjamin Dryden (Online)