Vijf nieuwe krachten bij Chuck Studios

16-05-2019 (10:02) - Mensen

Chuck Studios breidt wederom uit: het team wordt versterkt met 5 nieuwe krachten. 'Door de aanhoudende productieaanvragen is deze uitbreiding een noodzakelijke stap. Opdrachtgevers verwachten service en flexibiliteit, met deze nieuwkomers spelen we daar extra op in en blijven we als een geoliede machine werken', aldus eigenaar Ellen Gaedtgens.


Karim van de Zande heeft gewerkt als editor, opnameleider en producer voor zowel film, tv als commercials in opdracht van o.a. Boomerang Agency en MediaMonks. Hij zal als senior producer het team versterken en samen met Ellen Gaedtgens de dagelijkse leiding voeren. 'Ik kijk er naar uit om mijn expertise toe te passen bij Chuck Studios en samen met Ellen de werkprocessen verder te optimaliseren. Met mijn Brabants-Antilliaanse roots zal ik nog meer warmte en gezelligheid in de Chuck familie brengen', aldus van de Zande.


Floss Human is geboren en getogen in Zuid Frankrijk en heeft de opleiding Mode & Design in Toulouse afgerond. Na 7 jaar als freelance art director in Nederland te hebben gewerkt is het tijd om onderdeel van een team uit te maken. Ze zal zich bezighouden met set-design, styling en foodstyling.


snel en hands-on

Laura Vulkers is begonnen als junior productiemanager en ondersteunt het team van producers. Na het afronden van haar Master Persuasive Communication aan de UvA heeft zij ervaring opgedaan in communicatie & pr. Haar hands-on mentaliteit is een aanvulling op het team.


Aan Rick Westenenk de taak om als studiomanager orde en structuur aan te brengen in o.a. het drukke studioschema. Door zijn ruime ervaring in de horeca kan hij als geen ander snel werken en overzicht houden. Daarnaast is hij vaste assistent van de special effects supervisor.


Calvin Ng, afkomstig van RIDE, is aan boord gekomen als beeldbewerker, colorist en designer. Hij brengt een ruime ervaring op het gebied van social content met zich mee.