Walter Kraus volgt Bart de Vries op bij JCDecaux

27-09-2021 (10:55) - Mensen

JCDecaux maakt bekend dat Walter Kraus per 1 oktober 2021 in dienst zal treden als Commercieel Directeur van JCDecaux Nederland. Walter volgt Bart de Vries op die JCDecaux na een langjarig dienstverband per 1 september heeft verlaten.
 
In de afgelopen jaren was Walter onder andere werkzaam bij Philips, Bol.com en Summit Retail Media Group. In zijn verschillende functies en als voormalig bestuurslid van het IAB (VIA) heeft hij een breed netwerk in het Nederlandse medialandschap opgebouwd.
 
Hannelore Majoor: “Walter heeft commerciële ervaring zowel aan klant- als merkzijde en heeft zijn sporen verdiend in de digitale media. In een sterk veranderende mediamarkt zal hij zich in zijn rol richten op de digitale acceleratie van JCDecaux, met gebruikmaking van de innovatiekracht als wereldwijd marktleider in (digital) out of home. De (D)OOH markt laat sinds juni van dit jaar een krachtig herstel zien. Een herstel waarvan de buitenreclamebranche in de komende jaren verder moet profiteren door onze klanten nog beter te bedienen dan voor de crisis. Wij hebben daar al goede en inspirerende gesprekken over gevoerd met Walter. We kijken uit naar de samenwerking met het team, maar zeker ook met alle partners en klanten van JCDecaux.”