Wayne Parker Kent breidt creatief team uit

19-11-2020 (16:12) - Mensen

Creatief bureau Wayne Parker Kent verwelkomt deze maand maar liefst vier nieuwe gezichten. Riv Panka (Design Lead), Chris Ro¨mer (Sr. Concepter), Niels Carels (Sr. Copywriter) en Stefan Duikersloot (Graphic Designer) worden per direct aan het creatieve team toegevoegd.
 
Het viertal neemt een hoop variatie in ervaring mee. Zo komt Chris Ro¨mer over van Dept Agency, Riv Panka van Selmore en Niels Carels werkte eerder bij Digitas/Leo Burnett, Likefriends en Heldergroen. Stefan Duikersloot brengt ervaring aan klantzijde mee; hij werkte als designer voor onder andere B. Building Business. Panka zal als Design Lead de leiding krijgen over het designteam waar nu ook Duikersloot deel van uitmaakt. Ro¨mer en Carels nemen als team onder andere de grootste internationale klant van het bureau, Henkel, creatief onder de hoede.
 
“Het is bijzonder om juist in dit jaar deze investering te kunnen doen. Dat kan doordat we ondanks de crisis in omzet een bijzonder goed jaar draaien. Deze mannen zijn met hun ervaring een kwaliteitsinjectie van jewelste voor ons creatieve team. Het maakt ons bureau klaar voor de volgende stap in de Europese markt.”, aldus Daan Zoetmulder, managing director van Wayne Parker Kent. Dat de nieuwe teamleden afkomstig zijn van andere grote bureaus is volgens Zoetmulder een goed teken. “We zijn als Wayne Parker Kent in de afgelopen twee jaar getransformeerd van online uitgever naar creatief bureau.”, aldus Zoetmulder. “Het feit dat deze talenten ons nu vinden, en wij hen, zie ik als bevestiging dat die transformatie is gelukt”, aldus Zoetmulder.
Wayne Parker Kent telt inmiddels zo’n 30 medewerkers en opende onlangs een vestiging in het Duitse Du¨sseldorf. Het bureau werkt internationaal voor klanten als Henkel, Samsung en Mollie.