Weber Shandwick Nederland breidt Corporate team uit

01-10-2019 (09:00) - Mensen

Communicatie- en PR-bureau Weber Shandwick Nederland breidt uit met twee nieuwe medewerkers. Marie-Julie Schellens en Eline Been starten begin oktober als B2B & Tech Media Relations Manager en Junior Associate Media Relations in het Corporate team.

Met haar ervaring in tech PR bij FleishmanHillard Fishburn in Londen brengt Marie-Julie Schellens internationale kennis op het gebied van profilering, thought leadership en media relaties in de B2B en tech wereld. Voor Weber Shandwick Nederland gaat zij zich, binnen het groeiende klantportfolio op het gebied van technologie, als B2B & Tech Media Relations Manager onder andere inzetten voor klanten als IBM, Avanade, Honeywell en OPPO.
 
Eline Been heeft recent de master Communicatie, Beleid en Management aan de Universiteit Utrecht afgerond en start haar carrière bij Weber Shandwick Nederland. Tijdens de bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen heeft ze ervaring opgedaan als communicatieadviseur bij het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG). Zij zal het Corporate team versterken als Junior Associate Media Relations.