Wisseling van de wacht bij Coca-Cola Nederland

08-02-2019 (11:35) - Mensen

Kirsten van Zandwijk is benoemd tot nieuwe Public Affairs, Communications en Sustainability Director (PACS) van Coca-Cola Nederland. In deze functie volgt zij per 1 februari j.l. Therese Noorlander op, die binnen de organisatie is gestart in de rol van Sustainability Director Europe.


Kirsten van Zandwijk (foto links) is benoemd tot nieuwe Public Affairs, Communications en Sustainability Director van Coca-Cola Nederland. In deze functie volgt zij per 1 februari j.l. Therese Noorlander (rechts) op, die binnen de organisatie is gestart in de rol van Sustainability Director Europe.


Van Zandwijk startte haar Coca-Cola avontuur in 2016 en was onder meer verantwoordelijk voor de PR campagnes en het onderhouden van pers- en mediarelaties. Dat deed zij in het team van  Noorlander, van wie zij nu het stokje zal overnemen. Het PACS team van Coca-Cola Nederland vormt samen met het PAC team van Coca-Cola European Partners Nederland, met aan het hoofd Mieke Ansems, het communicatieteam voor Nederland.   


Noorlander isl als Sustainability Director Europe onder andere verantwoordelijk voor het aanjagen en aansturen van duurzaamheidsagenda in Europa (28 landen). In deze rol bewaakt zij, in samenwerking met diverse teams waaronder de verschillende Europese bottelarijen, de doelstellingen die zijn opgesteld in de World Without Waste en This is Forward strategie.