Wouter van Rijn naar DEUX Agency

06-01-2020 (16:52) - Mensen

Wouter van Rijn wordt bij Deux Agency onder andere verantwoordelijk voor creatie en strategie. Met de komst zet DEUX een duidelijke koers op verdere groei van het bureau.
 
Eerder werkte Van Rijn bij Kumpany, Telegraaf Media Groep en Sky Radio Group. Daar werkte hij onder andere voor klanten als Holland Casino, NS, Rabobank en Reaal.
 
Van Rijn: “DEUX is zich snel aan het ontwikkelen, op meerdere fronten. Daar wil ik graag aan meebouwen. Ik ben vooral getriggerd door de integrale gedachte over marketing en partnerships. Met die gedachte en de kennis die er in huis is kun je voor merken zeer onderscheidende concepten neerzetten die ontzettend waardevol zijn voor de doelgroep. DEUX is voor mij een logische stap, ik verbind graag mensen aan merken en partnerships zijn daar een perfect middel voor.”
 
DEUX is een partnership, marketing en entertainment agency gericht op het creëren van de best mogelijke, relevante en creatieve partnership concepten. DEUX werkt onder andere voor de merken Heineken, FBTO, SAIL, The Student Hotel en ViteaPro.