Yorick Fliervoet versterkt team Fitzgerald

Yorick Fliervoet versterkt team Fitzgerald

13-07-2021 (13:14) - Mensen

Yorick Fliervoet is per 21 juni gestart bij Fitzgerald in de functie van Senior Consultant. Yorick werkte hiervoor als PR strateeg bij Lubbers de Jong waar hij verantwoordelijk was voor verschillende tech-klanten en scale-ups. Deze kennis en ervaring gaat hij bij Fitzgerald inzetten voor klanten als CarNext, ANWB en StoryTerrace.

In 2014 startte Yorick zijn carrière in communicatie als techredacteur en was hij verantwoordelijk voor de Nederlandse website van PCMagazine. Hier kwam hij in aanraking met PR, en startte hij in 2015 als PR strateeg bij Lubbers de Jong, waar hij communicatie-, en contentstrategieën ontwikkelde voor tech-klanten, zoals Interxion en Infor, en scale-ups als Shypple en Honeypot.io. Bij Fitzgerald gaat Yorick aan de slag in een strategische en aansturende positie.

Met de aanwinst van Yorick groeit het team van Fitzgerald naar acht mensen. Dorien Kuiken, managing director van Fitzgerald: "We zijn ontzettend aan het groeien met Fitzgerald en steeds meer klanten weten ons te vinden. Yorick brengt een stuk senioriteit en ervaring mee naar het team, waarmee we de fundering leggen voor verdere groei. Zo zijn we bezig met het uitbouwen van interne PR cases waar Yorick ook een rol in gaat spelen."