Yvonne de Haan weg bij KRO-NCRV

03-07-2018 (11:54) - Mensen

Directievoorzitter en zakelijk directeur Yvonne de Haan gaat weg bij de KRO-NCRV en gaat aan de slag bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daar treedt zij met ingang van 1 oktober 2018 toe tot het College van Bestuur.


Yvonne de Haan: “Ik ben trots op de innovatieve wijze waarop gepassioneerde medewerkers bij KRO-NCRV dagelijks programma’s maken voor radio, televisie en online, en hoe wij ons via leden, kijkers en luisteraars verbinden met de samenleving. Ik ga KRO-NCRV dan ook met pijn in mijn hart verlaten. Maar voor iemand die gedreven wordt door innovatie, de ontwikkeling van mensen en van organisaties kon ik de uitdaging bij de HAN niet voorbij laten gaan.”


Paul Rüpp, voorzitter van de Raad van Toezicht van KRO-NCRV: “Yvonne is een bevlogen bestuurder en heeft zich de afgelopen jaren met hart en ziel ingezet voor KRO-NCRV en het omroepbestel. Ze heeft een enorme passie voor de publieke zaak en een groot gevoel voor de maatschappelijke verantwoordelijkheid die hoort bij het besturen van een publieke organisatie."