Zandbeek versterkt team met vier nieuwe medewerkers

10-07-2019 (14:31) - Mensen

Het contentmarketingbureau Zandbeek heeft vier nieuwe medewerkers erbij: Liesbeth van den Dries, Anke van Vijfeijken, Pascalle van Gerwen en Anouk van Gorkom.
 
Van den Dries (44) wordt senior producer bij de videotak van Zandbeek. Ze is een ervaren eindredacteur en uitvoerend producent van videoproducties en werkte eerder voor onder andere Nickelodeon en VIACOM.  Merkstrateeg Anne van Vijfeijken (31) gaat met de vele strategische vraagstukken van klanten aan de slag. Ze werkte hiervoor ruim tien jaar als strategisch marketeer en programmeur bij De Parade. 
 
Pascalle van Gerwen (25) is vormgever en specialist in datavisualisaties. Tijdens haar opleiding grafisch ontwerp aan de kunstacademie in Den Bosch heeft zij zich gespecialiseerd in visual storytelling. Anouk van Gorkom is aangetrokken als pr- en communicatiemanager voor het bureau. 
 
Zandbeek werd eind 2018 voor het tweede jaar op rij als allerbeste beoordeeld in de categorie ‘marketingadvies’ van de MT1000, het grootste onderzoek naar de kwaliteit en waardering van zakelijke dienstverleners.