Zes nieuwe SuperHeroes

14-06-2017 (13:01) - Mensen

SuperHeroes Amsterdam is stevig aan het groeien en voegt zes nieuwe gezichten toe aan het internationale team. Het bureau maakt stappen op haar missie ‘saving the world from boring advertising’ en begeleidt haar klanten steeds uitgebreider op het gebied van marketing transformaties.
 

Yulia Yushchik is nieuw als digital strategist in het team. Zij werkte eerder onder andere als strateeg bij Blast Radius/Wunderman WPP en DDB & Tribal Worldwide. Yulia brengt sterke expertise in marketing strategie, met een focus op data en digitale services.


Mandy Sturkenboom
voegt zich toe aan de hideout als project manager. Mandy komt van Marktplaats als Brand & Activation Campaign Manager en was eerder Global Brand Marketing Manager bij Bugaboo. Mandy Ho is de nieuwe producer in hetzelfde team, zij werken onder andere op energiedirect.nl, Coca-Cola en Heineken International.


Long Wu
is aangenomen als graphic designer, hij werkte eerder voor BBDO en Ogilvy Shanghai en rondde onlangs zijn master af aan Rietveld’s Sandberg Instituut in Amsterdam. 


En tot slot is Malin Winberg gestart als junior strategist na haar Hyper Island programma. Malin was voorheen freelance journalist en heeft een achtergrond in politicologie en filosofie.


ijzersterk team

“We zijn op alle niveaus ons team aan het uitbreiden. Zowel in New York als in Amsterdam worden we vaker als lead agency betrokken in complexe marketingvraagstukken. Het zijn uitdagende tijden, maar we hebben een ijzersterk team”, legt managing director Django Weisz Blanchetta uit.