Zeventien nieuwe medewerkers bij Yourzine

27-01-2017 (12:54) - Mensen

Yourzine heeft zeventien nieuwe medewerkers aangenomen. De uitbreiding van het team is het gevolg van de groei die het bureau doormaakt bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers.


De zeventien nieuwe medewerkers zullen zich vooral bezighouden met campagnemanagement, strategie en business development. Samen met het Yourzine team zullen zij werken aan het ontwikkelen en realiseren van klantcontactstrategieën en data gedreven campagnes voor opdrachtgevers zoals Peugeot en Citroën Benelux, Samsung, Albert Heijn en Bilderberg. Yourzine stelt een aantal van haar nieuwe medewerkers graag even voor:

Loes Wijsman (34) is onlangs bij Yourzine gestart als Client Service Lead. Voorheen werkte ze als Digital Account Director bij Wunderman UK voor klanten als IKEA, Barclaycard, Microsoft, Shell en UPC. Als  

Wouter van Oost (36) gaat aan de slag als Business Development Manager bij Yourzine. De laatste jaren is hij werkzaam geweest voor diverse multinationals in Duitsland en Nederland. 

Margriet Meussen (43) is vanaf nu werkzaam als Client Service Manager. Margriet heeft hiervoor gewerkt als zelfstandig Marketingconsultant bij het Diabetes Fonds.

Willem Steenbeek (25) is onlangs gestart bij Yourzine als Conversie Optimalisatie Specialist. De afgelopen jaren is Willem actief geweest als adviseur New Marketing en Marketing/Business Developer.  


Verder zullen Tessa Kuin, Stefan Nanick, Anke Kruijtzer, Frank Jaap de Jong, Joris van Daal, Jeroen Simons, Michelle Roelofs en Joost Feijen aan de slag gaan als Campaign Manager. De nieuwe Campaign Developers die zich aansluiten bij Yourzine zijn Ralph Nettenbreijers en Bert van der Zwaan. Rick Kieboom is gestart als nieuwe Allround Campaign Developer en Lindy den Hartog en Lisa van Schaik zijn de nieuwe afstudeerders bij Yourzine.