Appelsap en Topbillin' slaan handen ineen

15-01-2019 (12:09) - Muziek

Appelsap en Topbillin' gaan een samenwerking aan. Hiermee willen ze nog meer nadruk gaan leggen op het samenbrengen van een kleurrijk palet aan bezoekers en acts. Het agentschap vertegenwoordigt namen als De Jeugd van Tegenwoordig, Bizzey, Jonna Fraser, Adje en Yung Felix.


Appelsap vindt dit jaar op 10 augustus plaats. De kaartverkoop start aankomende vrijdag al. 'In een tijd waarin hiphop de erkenning krijgt dat het verdient is het mooi om te werken met hen die de eerste waren, van wie je weet dat ze dit doen met een hart voor de cultuur. Appelsap is een instituut en nog altijd de tofste plek in Nederland om te spelen voor nationale en internationale artiesten', stelt Kees de Koning, Co-founder Top Billin'. 


Rogier Smalhout, Co-founder & Creative Director Appelsap, voegt toe: 'Onze ambitie om in Amsterdam het meest bijzondere Hiphopfeestje van Europa neer te zetten, waar je als eerste de beste artiesten kan ontdekken, is na bijna twintig jaar onveranderd. Omdat we ook de komende twintig jaar graag voorop blijven lopen, zijn we erg blij dat we in Topbillin' een partner hebben gevonden die dezelfde pioniersgeest en liefde voor Hiphop-cultuur bezit.'