BACARDÍ schrijft competitie voor de Sound of Rum uit

BACARDÍ schrijft competitie voor de Sound of Rum uit

23-11-2020 (18:08) - Muziek

Als onderdeel van hun nieuwe campagne ‘Conga feat. You’, maakt BACARDÍ® een remake van het nummer van Miami Sound Machine dat Emilio en Gloria Estefan wereldberoemd maakte. Sterartiesten Meek Mill en Leslie Grace herintroduceren samen met topproducer Boi-1da de Latin poptrack bij het moderne publiek. Het Rum-merk roept alle muziek-en dansliefhebbers op om mee te doen.

Voor de remake nodigen Leslie Grace, Meek Mill en Boi-1da vocalisten en dansers uit om de Sound of Rum te omarmen door hun stemopname of dansvideo in te zenden voor een kans om in de officiële Conga-muziekvideo te verschijnen. De video zal te zien zijn in de week naar aanloop van de grootste muzieknacht van januari 2021.

Fans komen van 23 november tot 13 december via Instagram te weten hoe ze hun video kunnen inzenden door de Instagram accounts van @bacardi_nl, @meekmill, @lesliegrace, @boi1da en onze eigen talenten, @timorsteffens en @celmatique in de gaten houden. Elk kanaal zal linken naar een opnameplatform waar deelnemers hun zang of dans kunnen inzenden en vrienden kunnen uitnodigen.