Centrale app voor hardstyle community

25-05-2021 (17:01) - Muziek

Q-dance, die normaal gesproken jaarlijks meer dan 500.000 muziekfans verwelkomt op haar festivals over de hele wereld en onlangs de film 'Qlimax The Source' op Netflix uitbracht, legt de lat hoog in de muziekindustrie met de introductie van het nieuwe 'Q-dance Network' met een zowel gratis als betaald abonnementsmodel. Fans hebben toegang tot livestreams van evenementen, meer dan 500 livesets van de afgelopen 21 jaar en zes nieuwe video on-demand series exclusief op de 'Q-dance Network' app met het nieuwe 'DEDIQATED Membership'.

Het DEDIQATED Membership is de eerste in zijn soort en biedt een breed scala aan online en offline voordelen, van voorrang bij gewilde items zoals tickets en merchandise, tot toegang tot unieke toekomstige livestreams voor onder andere Defqon.1, Dominator en Qlimax. Leden krijgen ook exclusief toegang tot minstens zes nieuwe on-demand formats, waaronder de nieuwe 'World Of Hardstyle', een maandelijkse talkshow met MC Villain en een reeks verschillende co-hosts, 'Legends', een interviewserie waarin de carrières van de grootste namen in de hardstyle worden uitgelicht, en een kookshow door frenchcore revelatie Sefa. Daarnaast krijgen members toegang tot 'The Archive', een regelmatig bijgewerkte database waar alle Q-dance content van de afgelopen 21 jaar te vinden is.
 

Q-dance lidmaatschap upgraden

Na het behalen van een half miljoen leden op het gratis Q-dance lidmaatschap programma dat in 2018 werd gelanceerd, waardoor het voor fans makkelijker werd om toegang te krijgen tot tickets voor evenementen, merchandise en content, heeft de Q-dance community nu de mogelijkheid om hun lidmaatschap te upgraden naar een nieuwe virtuele plek om samen te komen, te verbinden en alle harde stijlen op nieuwe manieren online te ervaren.