Deezer officiële muziek streaming partner RTL en Talpa voor Voice of Holland

30-10-2018 (08:18) - Muziek

Het wereldwijde muziek-streaming platform Deezer is de officiële streaming partner van het negende seizoen van ‘The voice of Holland’, de populairste muzikale talentenjacht van Nederland voor onontdekt, nieuw talent.


“Door Deezer te integreren in onze digitale kanalen, hebben we een partner gevonden die fans in staat stelt om altijd en overal muziek te luisteren van hun favoriete talenten. Samen houden we ons bezig met de behoeften van onze fans en creëren we een platform voor zowel muziek, talenten en muziekliefhebbers,” aldus Ton Rozestraten, Chief Commercial Officer van RTL Nederland.


verbinding door content en interactie

Tijdens het negende seizoen van 'The voice of Holland' (van 2 november 2018 tot 22 februari 2019) focust Deezer in het partnerschap met 'The voice of Holland' steeds meer op het creëren en delen van relevante content voor de fans.

De afspeellijsten die gecureerd zijn door de talenten, worden beschikbaar gemaakt tijdens de ‘Battles’ (vanaf 21 december), waarin de artiesten het een-op-een tegen elkaar opnemen. Voor de live-shows starten (op 1 februari) zal Deezer twaalf interviews lanceren met de overgebleven talenten. Deze podcast-achtige interviews zijn een diepgaand gesprek over een nummer van hun afspeellijst, dat exclusief op Deezer beschikbaar zal zijn.