DJ/producer Oliver Heldens host livestream in Concertgebouw Amsterdam

29-05-2020 (10:49) - Muziek

Met de grote impact van COVID-19 op de internationale muziekindustrie, schakelen wereldberoemde artiesten zoals DJ/producer Oliver Heldens sneller dan ooit door unieke digitale shows te organiseren, waarmee er tóch verbinding kan worden gemaakt met fans. In zijn volgende stap om het publiek te bereiken en geld op te halen voor het goede doel, treedt Oliver Heldens op 5 juni op in het Koninklijke Concertgebouw Amsterdam, als headliner voor het American Digital Mirage Festival van Proximity.
 
Tijdens zijn uur durende DJ set draait hij niet alleen elektronische klassiekers, maar komt er ook nieuwe niet-uitgebrachte muziek voorbij.
 
‘Ik hoop dat ik wat positiviteit breng met mijn stream, waarin ik twee muziekgenres laat samensmelten. De prachtige locatie zorgt voor een unieke ervaring waar iedereen thuis van kan genieten!’
 
Alle donaties die worden opgehaald tijdens Digital Mirage Festival, inclusief Oliver’s show, gaan naar Plus 1, een non-profitorganisatie die artiesten helpen in de muziekindustrie.
 
RSVP'en voor de show kan hier