Dutch Dance Quiz keert terug tijdens Amsterdam Dance Event

Dutch Dance Quiz keert terug tijdens Amsterdam Dance Event

02-10-2021 (19:16) - Muziek

Op vrijdag 15 oktober keert Dutch Dance Quiz terug met een gloednieuwe liveshow: ‘Dutch Dance Quiz: Live On Stage’. Wat vorig jaar begon als interactieve televisie quiz, is volgende maand tijdens Amsterdam Dance Event als denderende liveshow in het International Theater Amsterdam te beleven.
 
In een twee uur durende show nemen twee teams, met onder meer radio dj Sander Lantinga en dance iconen als DJ Jean en Dano, het tegen elkaar op om de dance-kennis te testen. De avond biedt anekdotes, verrassende gasten, nog nooit eerder vertoonde beelden en unieke optredens.
 
Met decorstukken van iconische festivals zoals Parkzicht, Sensation, Into The Woods, Thunderdome, OWAP en Lowlands wordt het International Theater Amsterdam tijdens ‘Dutch Dance Quiz: Live On Stage’ omgetoverd tot een groots festival museum. Presentatoren Vivienne van den Assem en dance-expert Arne van Terphoven nemen tijdens de ludieke show de gasten en bezoekers mee op een trip down memory lane door ruim 30 jaar Nederlandse dance geschiedenis. Alles tussen het ontstaan van de Amsterdamse house-scene en de dance scene zoals wij deze nu kennen, komt aan bod. Van legendarische illegale raves, iconische clubs als Roxy en de iT tot de gabber-rage en het ongekende succes van acts als 2 Unlimited.
 
Tickets zijn nu verkrijgbaar vanaf € 19,00 via www.dutchdancequiz.nl en www.ita.nl.
 
‘Dutch Dance Quiz: Live On Stage’ wordt mogelijk gemaakt door Nationale-Nederlanden, trots om als partner bij te dragen aan het samenbrengen van danceliefhebbers en een ode te brengen aan de rijke Nederlandse dancecultuur. Voor iedereen die er niet bij kan zijn is de hele show is live te bekijken via Insight TV, die 'Dutch Dance Quiz: Live On Stage' uitzendt op haar Nederlandse zenders, waaronder KPN, Telfort en XS4ALL.