Jeangu Macrooy met exclusieve akoestische set vanuit Het Concertgebouw

12-04-2021 (10:28) - Muziek

Singer-songwriter Jeangu Macrooy presenteert donderdag 15 april 20.30 uur een gratis online mini-concert in een leeg Concertgebouw. In een speciale editie van de Empty Concertgebouw Sessions brengt de zanger onder andere zijn oorspronkelijke Eurovisie Songfestival-inzending Grow ten gehore.
 
Vorig jaar nam Jeangu de officiële akoestische versie van dat nummer eveneens op in Het Concertgebouw. Naast Grow zullen de nummers Bad Skin, High On You en Gold ten gehore worden gebracht. Jeangu Macrooy trad er eerder op in de zomers van 2017, 2018 en 2019. Jeangu:
 
De Empty Concertgebouw Sessions worden mogelijk gemaakt door Van Lanschot Kempen, hoofdsponsor van Het Concertgebouw. Inmiddels is de serie Empty Concertgebouw Sessions het langstlopende initiatief van digitale concerten met een grote vaste schare kijkers. In totaal trokken de 35 Empty Concertgebouw Sessions met 108 musici tot nu toe meer dan twee miljoen kijkers.
 
Bekijk het overzicht van de Empty Concertgebouw Sessions op www.concertgebouw.nl/sessions; alle edities zijn nog terug te kijken.