Johan Cruijff Arena licht op tijdens 'Monument of Light' van Sensation

25-06-2020 (13:46) - Muziek

Beyond Sensation in de Johan Cruijff Arena gaat, zoals vrijwel alle events, niet door deze zomer. Om de fans toch een mooie belevenis te bieden heeft organisator ID&T een alternatief bedacht. De show ‘Monument of Light’ zal de Johan Cruijff ArenA doen oplichten en in de wijde omtrek te zien zijn.
 
De lichtshow is zaterdag 4 juli vanuit de hele wereld te bekijken via sensation.com. Daarna nemen Sunnery James & Ryan Marciano het over met 2 uur durende set van die volledig in lijn ligt met het verhaal van Sensation. 
 
‘Met de show brengen we een eerbetoon aan iedereen die de hoop erin heeft gehouden tijdens de lockdown en willen we bovenal iedereen aanmoedigen om straks weer in volle glorie het leven te vieren. Na donkere tijden, komt er licht. Met dit gegeven is de ‘Monument of Light’ show ontstaan. De show is een creatieve doorvertaling van Sensation, waarbij artistieke beleving en entertainment al decennia lang voorop staan’, laat organisator Eric Keijer weten.
 
Sensation biedt haar grootste fans de kans om de show mee te maken vanuit de Koninklijke Loge in de Johan Cruijff ArenA. Fans kunnen zich via deze link aanmelden om kans te maken op 4 tickets.