Ledo biedt producers een podium met Connecting Creatives

13-04-2021 (11:11) - Muziek

Ledo, het muziek collab-house platform waar artiesten en content creators samenkomen voor creatieve samenwerkingen om social media exposure te vergroten, viert zijn recente lancering door toekomstige producenten en muziekstudenten de kans te bieden samen te werken met getalenteerde contentmakers van over de hele wereld.
 
Het initiatief heeft als doel de carrières van jonge muziektalenten te versnellen, door de kans te bieden samen te werken met bekende social media influencers zoals Max & Harvey, Naim Darrechi, Thomas van der Vlugt, Patrox and Austin Kramer die de tracks op social media zullen promoten.
 
Connecting Creatives
99% van de onafhankelijke artiesten hebben geen contract bij een traditioneel label of niet de middelen om hun muziek met de wereld te kunnen delen. Ledo is opgericht voor muziekmakers en contentmakers om met creatieve samenwerkingen een nieuw en groter publiek te bereiken. Het 'Connecting Creatives' initiatief support jong opkomend talent door muziekmakers te koppelen aan toonaangevende contentmakers.
 
Aanmelden
Jong muziektalent kan zich hier registreren om muziek te distribueren en zich aan te melden voor het initiatief.