Luc Sarneel presenteert nieuw weekendprogramma 3FM

04-02-2021 (13:59) - Muziek

3FM-dj Luc Sarneel presenteert WiWaWeekendShow, het nieuwe weekendprogramma van NPO 3FM. De nieuwe aanwist presenteert vanaf zaterdag 6 maart op iedere zaterdag- en zondagmiddag tussen 16.00 en 19.00 uur de WiWaWeekendShow.

De 3FM-dj laat je ieder weekend weten wat je in de gaten moet houden: van maatschappelijke ontwikkelingen tot de nieuwste muziek. Sarneel bespreekt topics waar je meer over wil weten en gaat het gesprek met zijn gasten aan over allerlei onderwerpen: van de liefde tot alles over je lichaam en van positief denken tot sociale betrokkenheid.

Items
De show bestaat uit items als De Sterrenbehandeling, waarin luisteraars als verrassing gekoppeld worden aan hun grootste idool. In Buiten de lijntjes worden jongeren op onconventionele wijze geholpen. Dat doet Luc niet alleen: hij schakelt elk weekend de hulp in van een mediatalent als co-host, die om de drie à vier weken terugkeert in het programma.

De Ochtenddienst
Momenteel presenteert Luc Sarneel De Ochtenddienst tussen 04.00 en 06.00 uur op NPO 3FM. Nacht-dj Andres Odijk (KRO-NCRV) neemt deze uren voor zijn rekening en zal vanaf maandag 1 maart te horen zijn tijdens het vroege ochtendprogramma.
 
Fotocredits: NPO 3FM