Media Tornado neemt Afrojack in de arm voor single release

30-04-2021 (07:00) - Muziek

Media Tornado verzorgt de internationale publiciteit rondom de nieuwe single HERO van Afrojack in samenwerking met David Guetta. Het nummer zal te horen zijn tijdens de interval act van de finale van het Eurovisie Songfestival 2021 op 22 mei in Rotterdam.
Marieke Wijnmaalen, mede-eigenaar van Media Tornado: "We hebben eerder samengewerkt met Team Afrojack voor het verjaardagsfeest No Place Like Home en de zoektocht naar talent met de Global Remix Battle. Wij zijn erg trots dat we de samenwerking mogen voortzetten op internationaal niveau met de single release van HERO. We werken niet alleen aan meer exposure voor de nieuwe single maar ook aan Afrojack’s interval act tijdens Eurovisie Songfestival op 22 mei aanstaande in Rotterdam." 
 

Eurovisie Songfestival

Onder de naam Music Binds Us verzorgt Afrojack samen met Nederlandse toptalenten Glennis Grace en Wulf, begeleid door een jong klassiek orkest, de interval act van het Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam. Dit is de eerste keer in de geschiedenis van het Eurovisie Songfestival dat een DJ de interval act van de finale verzorgt. Het Eurovisie Songfestival wordt jaarlijks door meer dan 200 miljoen mensen in 41 landen bekeken.