Natwerk en Bravoure werken mee aan bijzondere Lowlands: Lowlands free:united

Natwerk en Bravoure werken mee aan bijzondere Lowlands: Lowlands free:united

18-08-2020 (11:06) - Muziek

Helemaal geen Lowlands dit jaar was geen optie vond de organisatie en als het niet in real-life kan, dan maar online. En hoe! Op 21 en 22 augustus wordt een bijzondere Lowlands gevierd: Lowlands free:united. Tijdens deze uitzonderlijke editie kun je een weekend lang dansen achter je scherm via een online platform en daarnaast je kunt ook offline verrast worden met een eigen podium voor je deur.
 
Reclamebureau Natwerk en digital design agency Bravoure bundelden hun krachten en bedachten in opdracht van VPRO 3 voor 12 en NPO 3FM een aantal inventieve oplossingen op de vraag ‘Hoe maken we Lowlands digitaal relevant voor het publiek nu het festival niet door kan gaan?’ Door middel van het door Bravoure ontworpen en gebouwde digitale platform, worden de grenzen opgezocht tussen de virtuele en de echte wereld. Via het mobile first video platform kunnen gebruikers alsnog op ontdekkingstocht door Lowlands.
 

Free:United Open Stage

Natwerk bedacht het offline mobile stage concept. Het hele weekend gaan de DJ's van 3FM het land in om huis-, camping-, en thuisfeestjes te bezoeken en te checken hoe Lowlands coronaproof door het hele land wordt gevierd. Ze nemen ook nog eens een bak verrassingen mee om de feestjes nog leuker te maken! Zo kan je live in tunen met je eigen feestje, of laat je je talent zien op de Free:United Open Stage.
 
Op 17 augustus is het complete programma en blokkenschema van de voor iedereen gratis toegankelijke streams bekendgemaakt. Lowlands free:united is te volgen via lowlands.npo3fm.nl.