New Martin Garrix en Maejor release ''Lovin' Every Minute''

27-08-2021 (10:20) - Muziek

AREA21 heeft hun nieuwste nummer + video ''Lovin' Every Minute'' uitgebracht in een reeks van releases waarin de avonturen van het buitenaardse duo hier op aarde worden gedetailleerd. Het nummer, geschreven door de echte artiesten Martin Garrix en Maejor, richt de schijnwerpers op het leven in het moment en het belang van de menselijke connectie.
 
Op de hoes staat licht dat van een buitenaards wezen naar een mens overgaat en staat voor het opbeuren van een ander door een simpele aanraking. "Met jouw energie en geest kun je iemands humeur veranderen, alleen al door hoe je hem behandelt", aldus AREA21. Ondertussen laat de video zien hoe M & M genieten van elke minuut van hun tijd hier op aarde en hint naar wat er in het verschiet ligt voor het duo.

De video beschrijft de reis van M & M tot nu toe - van hun ongeluk in de woestijn van Nevada, achtervolgd worden door de onheilspellende Lady T tot feesten in Vegas en zweven door het Louvre in Parijs. Er is zelfs een hint naar wat er nog gaat komen.