Rapper Jebroer lanceert exclusieve app voor fans

Rapper Jebroer lanceert exclusieve app voor fans

27-10-2020 (10:08) - Muziek

 
Rapper Jebroer heeft de app ‘Jebroer All Access’ gelanceerd. Via de app worden zijn fans op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes rondom de Jebroer. Zo ontvangen ze onder andere exclusieve content, van videoclips tot een inkijkje in het persoonlijke leven van de artiest en kunnen ze clips bekijken en concerten.
 
Jebroer, ook wel bekend als Tim Kimman, scoorde afgelopen jaren diverse hits in binnen- en buitenland met onder meer Banaan, My Gabber, Kind Eines Teufels, Mutter, Flitsmeister, Engeltje en Kind van de Duivel (met Paul Elstak en Dr Phunk). Van die laatste track komt na de Duitse versie aankomende vrijdag nu ook de Engelstalige versie uit: Child of the Devil (met Timmie Trumpet en Dr Phunk). 
 
Jebroer is trots op zijn nieuwe platform. ‘Afgelopen maanden zijn ontzettend zwaar geweest voor de entertainmentindustrie en dan voornamelijk met betrekking tot live optredens. Ik wilde mijn fans alles kunnen geven en tegelijkertijd het contact met hen verbeteren en nog leuker maken. We zijn toen uitgekomen op de ontwikkeling van deze app, die het contact met mijn fans een nieuwe dimensie geeft. Ik ben er ontzettend trots op, zowel op de app als op het feit dat ik de eerste Nederlandse artiest ben die dit op deze manier in de markt zet.’
 
De app ‘Jebroer All Access’ is gratis te downloaden via de App Store en Google Play.